Muurtekening babykamer

Op mijn website vindt u een muurtekening in een babykamer. Het is maar een voorbeeld van een muurtekening die ik mocht maken. Deze muurtekening in een babykamer geldt slechts als voorbeeld en wat mijn betreft als een begin. Behalve een muurtekening in de babykamer kan ik de babykamer en ook andere ruimtes van teksten voorzien. Met een muurtekening in de babykamer maakt u elke babykamer levendiger. En dat geldt zeker ook voor andere ruimtes in uw huis.

Van muurtekening in de babykamer tot een muurschildering in de babykamer

Een muurtekening in de babykamer, fotografie en het maken van tekeningen. Het zijn zomaar dingen die u op mijn website terugvindt. De muurtekening in de babykamer is hopelijk het begin van het opfleuren van heel veel meer ruimtes. Ik kan een complete, kleurrijke tekening voor u maken, ik kan ook met woorden voor u aan de slag. U ziet elders op de website een aantal sprekende voorbeelden.

Vaak in kleur, soms ook in zwart-wit

Wat betreft fotografie werk ik het liefst in kleur, soms in zwart-wit. Het liefst wissel ik wat betreft de onderwerpen tussen realisme en fantasie en behalve heel veel dieren teken ik ook graag mensen. De natuur heeft echter mijn grote voorkeur. Dat geldt ook voor sportfotografie en daarnaast leg ik graag landschappen, vogels en andere dieren op de gevoelige plaat vast. Ik bezoek veel paardensportwedstrijden, niet in de laatste plaats omdat ik met Siep een eigen paard en mijn beste vriend hebt. De foto’s van sportwedstrijden kunt u snel na de wedstrijden van mijn site downloaden.

Hobby neemt steeds grotere vormen aan

Wat als hobby begon neemt steeds grotere vormen aan. Zo is de muurtekening in de babykamer iets relatiefs nieuws en zo mocht ik onlangs het ontwerp voor een tatoeage maken. Op basis van enkele ideeën mocht ik een compleet ontwerp realiseren en dit tot grote tevredenheid. Er liggen dus veel wegen voor me open. Welke ik allemaal ga bewandelen kunt u steeds hier op deze website zien. Omdat er steeds nieuwe dieren fotografie en andere foto’s op de website komen, is het steeds de moeite waard om een kijkje te nemen. Laat u ook verrassen en weten dat u altijd een beroep op mij kunt doen. Ik sta open voor nieuwe dingen en bouw mijn andere passies verder uit. En weet verder dat u gemakkelijk een stockfoto kunt kopen op mijn website.

Shopping cart
Sidebar
Start typing to see products you are looking for.

Sign in