Dieren fotografie

Als u mij vraagt wat ik echt het liefst doe, dan is dat toch dieren fotografie. Hoewel mijn aanbod steeds groter wordt, ligt mijn hart toch bij dieren fotografie. Het heeft wellicht te maken met mijn beste vriend Siep. Mijn paard en ik zijn onafscheidelijk en de passie voor dieren fotografie heb ik wellicht door hem gekregen. Op mijn website stuit u op een groot aantal dieren foto’s, waaronder ook paarden. U kunt verder op mijn website een stockfoto kopen en kennis maken met mijn muurschilderingen.

Ik werk in zowel kleur als in zwart-wit en probeer graag nieuwe dingen

Het liefst werk ik in kleur, u stuit op mijn website ook op een aantal zwart-wit werken. Ook maak ik werken in verschillende stijlen. Het liefst werk ik realistisch met een knipoog naar fantasie. Behalve dieren teken ik ook mensen en veel van mijn inspiratie haal ik uit de natuur. U komt mij bovendien tegen tijdens sportwedstrijden. Na de wedstrijden kunt u de foto’s op mijn website zien om ze daar tegen betaling te downloaden. Dat geldt ook voor dieren fotografie.

U kunt ook voor muurschilderingen een beroep op mij doen

Van autoraces, vechtsporten tot aan paardensport. Ik breng ze graag in beeld en ben ondertussen in staat perfecte foto’s te maken. U bent ook aan het juiste adres als u zoekt naar muurschilderingen. Ik heb er ondertussen een aantal mogen maken en dit tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers. Ook van die muurschilderingen treft u een aantal voorbeelden op mijn website. Verder vindt u ook een mooi aanbod dieren fotografie. Het aanbod wordt in elk geval steeds groter en daar ben ik blij mee. Ik sta open voor nieuwe dingen en zoek altijd naar mooie foto-onderwerpen.

Dieren fotografie

Check mijn prachtige aanbod dieren fotografie op mijn website

Onlangs werd ik gevraagd een ontwerp voor een tatoeage te maken. Er werden mij enkele losse elementen aangereikt waarvan ik een compleet ontwerp mocht maken. Ook dat is me goed afgegaan. Ik ben wat dat betreft volop in ontwikkeling en zoek naar nieuwe projecten. Daardoor blijft het steeds de moeite waard een kijkje te nemen op mijn website. Al is het alleen al vanwege het prachtige aanbod dieren fotografie. Hoogste tijd dus om eens nader kennis te maken met het brede aanbod foto’s en tekeningen dat ik u aan kan bieden. Zo ontdekt u zelf ook hoe aantrekkelijk de natuur is en hoe fotogeniek dieren kunnen zijn.

Dieren fotografie
Shopping cart
Sidebar
Start typing to see products you are looking for.

Sign in